Вие държите в ръцете си безценен набор от знания и умения.

...
Вие държите в ръцете си безценен набор от знания и умения.
Коментари Харесай

Стотици абсолвенти от Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ в Бургас получиха своите дипломи

Вие държите в ръцете си безценен набор от познания и умения. От вас зависи по какъв начин ще го употребявате и по какъв начин ще продължите напред, каза ректорът проф. Магдалена Миткова

Студентите от Випуск 2022 на университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ получиха своите дипломи на тържествена гала в Бургас. Стотици младежи от през днешния ден публично получиха ценз за степени „ професионален бакалавър “, „ бакалавър “ и „ магистър “. Пред погледите на своите преподаватели, фамилии и публични посетители се заклеха да упражняват с достолепие специалностите си.

Вие се постарахте доста. Получихте обучение на европейско равнище, носители сте на качествата, нужни за откривателства и придвижване напред. Вие държите в ръцете си не просто една тапия, а скъп набор от познания и умения. От вас зависи по какъв начин ще го употребявате и по какъв начин ще продължите напред. Поемайте отговорност за всяко свое решение, следвайте праволинейно правилата си, бъдете почтени и се развивайте “. С тези думи към абитуриентите се обърна ректорът на най-големия университет в Югоизточна България проф. Магдалена Миткова.

Дипломираните студенти и техните преподаватели бяха поздравени персонално и от регионалния шеф на Бургас проф. Мария Нейкова и ръководителя на Общински съвет – Бургас проф. Севдалина Турманова.

Приемете поздравите ми във връзка завършването на Випуск 2022. Университет „ Проф. Д-р Асен Златаров “ е знак на блян към разцвет, средище на просвета и на хората, осъзнали нуждата от качествено обучение. От през днешния ден, всички, които ще получат своята тапия, стават неизменима част от тази значима за област Бургас традиция. Уважаеми, абитуриенти, изживейте насладата от триумфа си. Това е един подобаващ мотив за празнуване. Днес е един специфичен и значим за вас ден. Желая на всеки да откри мечтаната професионална реализация, да изпита задоволство от направените избори и посредством знанията да бъде част от напредъка на страната ни. Вярвам във Вашия триумф и Ви благодаря, че избрахте Бургас и Университет „ Проф.д-р. Асен Златаров “. Много се надявам точно тук в Бургас да реализирате своя капацитет и получените познания, тъй като градът ни имат потребност от Вашата сила. България също! “, сподели регионалният шеф на Бургас Мария Нейкова.

Дълъг е пътят, който извървяхте и страницата, която ще пандизите през днешния ден, ще отвори пред Вас нови хоризонти. Бъде смели, бъдете мощни, бъдете виновни и следвайте фантазиите си. Бъдете горди, че сте ученици на най-старото висше образователно заведение в Югозиточен плановен район и постоянно помнете своите преподаватели “, сподели ръководителят на Общинския съвет в Бургас проф. Севдалина Турманова. Тя поздрави студентите и от името на кмета на Община Бургас Димитър Николов.

Отличниците от всички факултети получиха своите дипломи персонално от ректора проф. Миткова. Празничната гала се състоя с дейното присъединяване на Студентския съвет на висшето образователно заведение.

Всички фотоси от събитието, вижте в нашата фейсбук страница:

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР